1 år siden |  0 comments  |  Teknologien

Det er svært at vælge hvilken internetudbyder man skal vælge hvis man går og leder efter noget internet. Der er ærligt talt mange internetudbydere efterhånden, og hvordan skal man næsten vælge, når det virker som om at de alle sammen tilbyder nogenlunde det samme.

Der er dog lidt forskel på de forskellige udbydere, meget af forskellen bunder i, hvilke master udbyderne bruger til at levere deres internet. Hver internet selskab har ikke deres egne kabler gravet ned i jorden, og derfor lejer de sig ind hos de udbydere som i sin tid fik gravet kablerne ned i jorden. Det vil altså sige at man sagtens kan støde ind i to forskellige firmaer, med to forskellige priser, men som leverer internettet igennem de samme kabler. Hvis man skal købe internet, skal man lige undersøge, hvilke kabler virksomheden bruger til at levere internettet med.

Der er to hoved internetudbydere i Danmark


Ja, den er god nok, der er faktisk kun to udbydere, som har deres egne kabler i jorden, resten af virksomhederne lejer sig ind på disse kabler. Der er nogle forbindelser der er stærkere nogen steder i forhold til andre. Hvis man skal have et nyt internet, skal man lige undersøge, om det nye firma er på de samme kabler som de gamle firma, for på denne måde kan man undgå at bestille det samme igen, hvis man skifter fordi forbindelsen ikke var tilstrækkelig.

Hvis den ene hovedudbyder ikke kan levere den tilstrækkelige mængde bredbånd, så skal man måske overveje at skifte til et firma der benytter sig af den anden hoved internetudbyder. Hvis man vil sikre sig at få den bedst tænkelige forbindelse, skal man finde det firma der ejer kablerne i jorden, og abonnere hos dem. De har nemlig installeret nogle forstærker bokse i jorden, som forstærker internet signalet, og disse forstærker bokse er ikke noget som de andre firmaer har mulighed for at benytte sig af. Det er dog ofte lidt dyrere at få internet fra et af disse hovedudbydere, og derfor kan man altid undersøge om forbindelsen hos en af de billigere firmaer er tilstrækkelig.

Man bør mulighederne for mobil bredbånd hvis forbindelsen svigter


Det er også en mulighed at bestille et mobilt bredbånd, som bruger masterne i luften i stedet. Dette kan være et alternativ til bredbånd, hvis ikke forbindelsen er særlig god. Det mobile bredbånd kan tilbyde en 4G forbindelse, ligesom de fleste telefoner bruger. Hvis man bestiller denne type netværk, kan den fungere både i hjemmet, men også udenfor hjemmet, hvis man tager den med sig. Dette er super smart, og det kan være en rigtig god løsning, hvis man har mange problemer med et bredbånd som ikke virker særlig godt og som får mange udfald.

Der er rigtig mange fordele ved at benytte sig f masterne i stedet, de er ikke altid helt lige så overbelastede som kabel løsningen. Internettet fungerer dog ligesom på telefonen, der kan være steder hvor det ikke virker, og ved mange online, falder kvaliteten.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Capoeira Angola 2 år siden 0 Comments

Sørg for at din hjemmeside bliver set med SEO og linkbuilding

Man skal ikke gå op i SEO, bare for at ens hjemmeside kan blive vist til flere mennesker. SEO kan også gøre dit brand stærkere og øge kendskabsgraden. Det ultimative mål er, at når folk søger efter noget der er relevant for din virksomhed, så vil de...

READ MORE
Capoeira Angola 2 år siden 0 Comments

Excel og LOPSLAG

Hvis man i løbet af sit liv har stiftet bekendtskab med en computer, og det er vel efterhånden de færreste, der har ikke har det, så vil man sikkert også kende til den berømte Office pakke. Det er en samling af prorammer, som tilbyder forskellige mul...

READ MORE
Capoeira Angola 2 år siden 0 Comments

Derfor skal du samligne telefonabonnementer

På et tidspunkt har vi alle brug for et telefonabonnement. For nogen er det fordi man er træt af det gamle og for andre er det det første man nogensinde har fået. Men uanset hvor mange eller hvor lidt man har haft, så er det vigtigt at finde det helt...

READ MORE