Copenhagen Royal

2 år siden |  0 comments  |  Huset

Når du skal finde den perfekte gave til en særlig person i dit liv, falder det hvide riflede fra Royal Copenhagen altid i god jord. Det er et stel, der er så smukt i sin enkelthed, at det vil passe ind i ethvert hjem og på ethvert bord.

Enkeltheden og skønheden i dette stel gør også, at du vil vide, at det vil passe ind selv hos dem, der endnu ikke er begyndt at samle på Royal Copenhagen. For du vil altid ramme plet med en gave, der er enkel og smuk i sit design, så du vil vide, at modtageren vil finde plads til sit Royal Copenhagen på sit bord eller som pyntegenstand, da det er smukt at have stående fremme i sig selv.

Og du kan altid finde et stort udvalg af Hvid Riflet Royal Copenhagen hos KopK, hvor du bestemt kan finde den perfekte gave, og også når du vil forære dig selv noget lækkert til samlingen af Royal Copenhagen.

Hvid riflet er en vaskeægte klassiker, der aldrig skuffer


Har du samlet musselmalet eller fået dine bedsteforældres, og synes du, det mangler et moderne pift, kan du opnå dette ved at kombinere det klassiske med det moderne hvide. Og samtidig kan du glæde dig over, at de vil passe perfekt sammen, da det hvide riflede er den oprindelige base for blandt andet det musselmalede, og at dette stel derfor går tilbage til 1775.

Det rene er moderne, og du kan få den nordiske minimalisme og enkelthed i et klassisk stel, der samtidig er et udtryk for godt håndværk og et smukt udseende.

Du kan kombinere alle de klassiske stel fra Royal Copenhagen med hinanden og skabe det udseende, der passer helt perfekt ind i dit hjem.

Sort riflet er moderne elegance


Med sort riflet fra Royal Copenhagen får du en fantastisk nytolkning af en evig klassiker. Du får det riflede stel og det smukke mønster, bare i moderne sort og i mega størrelsen. Og du får et stel, hvor du på ingen måde er i tvivl om, at det er mussel, det er Royal Copenhagen, det er kvalitet og det er superb elegance.

Stellet vil passe ind i ethvert hjem, også selvom du i forvejen har service fra en anden serie fra Royal Copenhagen. Du får nemlig også den geniale tilgang til service, at det hele stammer fra hvid riflet, og at du kan udtrykke din personlige stil i form af størrelse, facon og farve og få netop den borddækning, du måtte ønske dig.

Farver kommer og går altid i modebilledet, men sort består og er altid moderne. Med sort riflet kan du få en perfekt blanding af skønt håndværk og en farve, der vil holde i årevis. Du får alt det gode fra Royal Copenhagen, og den sorte farve springer i øjnene på et bord, om det er et fad med mad eller kage, eller om det er en kop kaffe eller te, så vil dette stel bringe glæde og gode stunder i mange år fremad.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Capoeira Angola 2 år siden 0 Comments

Her får du en række gode kriminalpræventive råd som sikrer dit hjem

Sikkerhed er også præventivt Rigtigt mange danskere oplever på et tidspunkt i livet at blive udsat for indbrud. Selvom hvert af disse tilfælde er helt unikke, og selvom der bliver stjålet forskellige ting og forbrydelserne bliver begået af forskellig...

READ MORE
Capoeira Angola 2 år siden 0 Comments

Forbrugernes yndlings stavblender

Markedet for stavblendere er generelt eksploderet. Dette skyldes de utallig mange fabrikanter, der i tidens løb har fremstillet deres helt unikke produkt. Når det kommer til stavblendere, er der nemlig ikke to, der er ens. Alle har de forskellige til...

READ MORE
Capoeira Angola 2 år siden 0 Comments

Trends i danske hjem

Trenden udvikler sig konstant, hvilket kan være en krævende omgang for dig, fordi selvfølgelig kan du ikke falde af på den, når du skal fremvise dit hus for dine gæster, når de engang imellem vælger at komme på besøg. Du lukker jo ikke folk ind i det...

READ MORE